Kop

Samen met God en samen met elkaar.


U bent van harte welkom op onze website. Graag presenteren wij u onze gezamenlijke doelstellingen. Ieder mens in een persoonlijke relatie met God de Vader brengen door de Here Jezus Christus. Te functioneren in de gaven en bedieningen van de Heilige Geest binnen het Lichaam van Christus; Zijn Gemeente. Het is heel belangrijk om je te wortelen, om je ťťn te gaan voelen en binnen het lichaam van Christus je plaats te ontdekken, te gaan zien wat de Here van je vraagt en zo mogen we samen gemeente zijn. Samen als christenen leven in Gods plan. Samen de Heer groot maken. Door elkaar opgebouwd worden en elkaar opbouwen. De leden van de ImmanuŽl Gemeente vormen een kleine, doch hechte en getrouwe eenheid. Vanuit deze eenheid en ieders persoonlijke verbondenheid met Christus willen we de liefde van de Here Jezus uitdragen in deze samenleving.
 

Hier treft u informatie aan over onze gemeente-samenkomsten.
 
Ook u bent natuurlijk van harte welkom!

Opmerkelijke getuigenissen uit Centraal AziŽ

In het nieuwsbulletin van januari 2011 van ĄPeople InternationalĒ, een zendingsbeweging van zg. ĄTentenmakersĒ, die de liefde van Jezus brengen aan de moslimvolken van Centraal AziŽ staan de volgende drie opmerkelijke getuigenisen. Als je deze getuigenissen uit Centraal AziŽ hoort, lijkt het net of je in hoofdstuk 2 van het boek Handelingen beland bent. Lees verder
Citaat:

 Bijbeltekst van de dag:
Doe mee aan ons onderzoek
Bij welke kerk behoort u?
PKN
Rooms-Katholiek
Baptist
Pinkster / Evangelisch e.d.
Gereformeerd-vrijgemaakt
Andere kerk
Geen enkele kerk
Ik haat kerken
Ik heb een andere religie
Ik geloof nergens in
Bekijk vorige onderzoeken
God houdt van de wereld
Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.
(Joh. 3:16 NBV)
Maak van deze pagina
uw opstartpagina
Vergeet U a.u.b. niet ons gastenboek even te tekenen?       Dank u wel
Vindt u de site waardevol? Maak dan een link naar deze website.    Click hier

Deze site kan het beste bekeken worden met de Internet-Explorer van Microsoft en een beeldschermresolutie van 1024 x 768 of meer.
Met andere internet-browsers mist u op een enkele pagina een functie en is de layout minder fraai.

of the world!!!