Kop

Indien u vindt dat onze site waardevolle informatie bevat, die anderen eigenlijk ook zouden moeten lezen, dan zouden we het bijzonder op prijs stellen, als u op uw site een link naar onze site zou willen plaatsen.
Als u hier clickt, dan kunt u hiertoe een link-html-code naar uw website kopiŽren.
Bij voorbaat onze hartelijke dank.

Links naar websites waarmee wij contacten hebben, of die ons als gemeente aanspreken:

Free a Child freeachild.nl De missie van Free a Child is het tegengaan van commerciŽle seksuele uitbuiting van kinderen en jong volwassenen, waar ook ter wereld.
Elim International www.elim.org.uk Overkoepelende kerkelijke organisatie met meer dan 10.000 aangesloten (Pinkster)gemeenten wereldwijd.
ECA- Evangelisch contact Almere www.eca-almere.com Overlegorgaan van leidinggevenden van 18 kerken en gemeenten in Almere met als doel eenheid en samenwerking.
Stadsgebed Almere www.stadsgebedalmere.nl Interkerkelijke gebedsgroep voor de stad Almere.
World Partners www.worldpartners.org Stichting die economische projecten in ontwikkelingslanden opzet en ondersteunt, waarbij een deel van de winst wordt gebruikt voor diaconale projecten en/of evangelisatie.
Impuls www.impulsonline.nl Coaching van gemeenteleiders voor kwalitatieve groei in de gemeente en de ontwikkeling van stadsstrategie.
Youth for Christ Almere www.yfc-almere.nl Interkerkelijk jeugdwerk Almere.
Youth for Christ - The Mall Almere www.mallmere.com Youth for Christ -
The Mall is een onderdeel van de stichting Youth for Christ Almere en organiseert laagdrempelige jeugdactiviteiten voor jongeren.
ECM-European Christian Mission www.ecmnl.nl Interkerkelijke en wereldwijde zendings-organisatie met als doel het stichten en opbouwen van actieve gemeenten in Europa.
NBG Nederlands Bijbelgenootschap www.bijbelgenootschap.nl Genootschap die o.a. zorgt voor het uitgeven en verspreiden van verantwoorde bijbelvertalingen uit de brontekst in goed Nederlands.
IBS – International Bible Society - Nederland www.eurobible.net/nl Organisatie die getrouwe bijbelvertalingen uitgeeft en wereldwijd verspreidt voor evangelisatiedoeleinden.
De Wegwijzer www.boekhandel-dewegwijzer.nl Evangelische boekhandel in Almere.
Het Zoeklicht www.zoeklicht.nl Veertiendaags christelijk niet aan een kerk gebonden tijdschrift, opgericht door Johannes de Heer met als motto: Verzoening, Vervulling en Verwachting.
Navigators www.navigators.nl Interkerkelijke beweging die wil meehelpen om op een eigentijdse manier Christus zichtbaar te maken.
Importantia Publishing www.importantia.com Uitgeverij van christelijke boeken, zowel op papier als digitaal, w.o. de Online Bible.
One Way www.oneway.nl Hťt christelijk trefpunt op Internet, met onder meer chat, discussie, nieuws, e-cards en heel veel links.
Operatie Mobilisatie Nederland www.nl.om.org Wereldwijde zendingsorganisatie, bevaart o.a. met de mv DOULOS en de mv LOGOS II de wereldzeeŽn.
Stichting Gave www.gave.nl Stichting Gave wil dat iedere asielzoeker die Nederland binnenkomt in aanraking komt met het Evangelie in een voor hen begrijpelijke taal.
Habitat for Humanity www.habitat.org Wereldwijde organisatie die zich inzet om huizen te bouwen voor de armen.
Open Doors www.opendoors.nl Wereldwijde organisatie die opkomt voor christenen in de verdrukking.
Op de Bres www.opdebres.org Op de Bres voor Nederland heeft als doel voorbede te doen voor ons land, ons volk en onze overheid.
Alpha-Online www.alpha-online.nl Een gratis online Christelijk nieuwsblad.
Manna-Vandaag www.manna-vandaag.nl Online christelijk nieuws en veel Bijbelstudies. Manna-vandaag wordt u aangeboden door de stichting Maximum Life International, die tot doel heeft de verkondiging van het Evangelie van Jezus Christus in heel de wereld.
 

Overige Links:

Gemeente Almere www.almere.nl Informatiesite van de gemeente Almere.
Bijbelpagina www.bijbel.pagina.nl Dochter van startpagina met links naar bijbelsites en discussie.
Evangeliepagina www.evangelie.pagina.nl Dochter van startpagina met links naar sites met evangelische onderwerpen.
Almeerse aangelegenheden 036.startpagina.nl Dochter van startpagina met links betreffende Almere.
Almeerse aangelegenheden Almere.startpagina.nl Dochter van startpagina met links betreffende Almere.