Kop
Hieronder vindt u een aantal links naar Nederlandse Christelijke web-radiozenders.
De zenders brengen verschillende muziekgenres, dus er is voor ieder wat wils.
Wij wensen u veel luistergenoegen toe.
radio (20K)
Musica Religiosa http://www.musicareligiosa.nl
/default.aspx
Een radiozender van de IKON met non-stop Christelijke klassieke muziek of klassieke orgelmuziek.
Bright FM www.bright.fm Nieuwe Nederlandse zender met diverse muziekstijlen. Deze zender maakt ook gebruik van Nederlandse muziek.
Aanbidding-Net
Windows Media
Real player of Real One
Winamp, Itunes of andere
24 uur per dag, 7 dagen per week hoor je aanbiddingsmuziek bij Aanbidding-Net. Op bepaalde tijden zullen aanbiddingsleiders je meenemen om God te aanbidden. Soms wordt uit de Bijbel voorgelezen of hoor je een korte studie die je helpt om te groeien in je geloof. De zender is een initiatief van Rolof Mulder.
Seven FM website.seven.fm Seven FM is de hitradiozender voor Christelijk Nederland. Door middel van een aansprekende programmering wil Seven FM een goed alternatief zijn voor de seculiere media.
Xnoizz Webradio www.eo.nl/xnoizz Xnoizz is de webradio voor jongeren van de Evangelische omroep. Je hoort er 24 uur per dag, 7 dagen in de week, de beste en nieuwste muziek. Xnoizz-dj's Miranda, Klaas en Jan-Willem presenteren dagelijks de coolste programma's.
Groot Nieuws Radio www.grootnieuwsradio.nl Groot Nieuws Radio heeft veel aandacht voor opiniŽrende, informatieve en muzikale programmaís. Men richt zich op alle gelovigen, zonder zich exclusief te verbinden aan enige denominatie.